TopPix Fotografie
een blijvende herinnering, een glimlach voor iedereen!

Kinderfeestje?

TopPix Fotografie zorgt voor een geweldig kinderfeestje. Een fotoshoot met al je vrienden / vriendinnen. Dit kan in de studio maar ook op locatie.

Bij binnenkomst staat er drinken klaar voor iedereen en er is een ruimte die vol ligt met leuke accessoires als brillen, hoedjes, maskers, sjaaltjes en meer. Natuurlijk mogen de kinderen zelf ook omkleden.

Bij een studioshoot kan van tevoren gekozen worden voor twee kleuren achtergronden. De kleuren die we in huis hebben zijn: zwart | wit | grijs | blauw en roze. 

Wat krijg je bij een kinderfeestje?

Elk kind krijgt een eigen dvd waar alle foto's van de fotoshoot op staan. Alle foto's worden geleverd in kleur, zwart-wit en op verzoek ook in sepia. Alle foto's worden geleverd in twee mapjes. Één mapje zonder logo, met een hoge resolutie (300 dpi) waarmee foto's bijbesteld kunnen worden op elke door u gekozen grootte. Ook canvas en posters is geen enkel probleem.
Daarnaast ontvangen ze alle foto's voorzien van het logo van TopPix Fotografie. Deze foto's moeten gebruikt worden wanneer er foto's online worden geplaatst op social media als Facebook, Snapchat, Instagram e.d.

 Daarnaast ontvangen alle kinderen een Modellen diploma met daarop hun mooiste foto's van die dag.

Visagie is een optie en zit niet bij de prijs inbegrepen.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn